پزشک متخصص زنان

چه خدماتی توسط بهترین متخصص زنان و زایمان ارائه می شود؟

آنچه می خوانید...
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

بانوان به عنوان ستون خانواده و نیمی از قشر فعال جامعه، باید همیشه مراقب بهداشت و سلامتی خود باشند و در صورت بروز هر گونه اختلال در سلامت خود، می بایست به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه کنند. بعضی از بیماری ها مختص بانوان هست و فقط متخصص زنان می تواند آن ها را تشخیص داده و درمان کند. اکثر این بیماری ها، مربوط به ناحیه تناسلی بانوان می باشد که بسیار حساس است. به همین علت، متخصص زنان و زایمان باید در کار خود حرفه ای باشد، زیرا تشخیص اشتباه می تواند سلامت بیمار را به خطر بیندازد.

عوامل دیگری مانند زایمان، درمان نازایی، جراحی های زیبایی دستگاه تناسلی و … باعث شده تا بانوان به دنبال یافتن بهترین متخصص زنان و زایمان در تهران باشند.

در این مقاله به توضیحاتی در خصوص ویژگی های یک پزشک ماهر و باتجربه و شرح وظایف دکتر زنان و زایمان  و فعالیت هایی که بر عهده دارد، می پردازیم. خوب است بدانیم چه زمان نیاز است که به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنیم. در ادامه مقاله، با ما همراه باشید…

آنچه در این مقاله خواهیم خواند :

ضرورت مراجعه به متخصص زنان و زایمان

خدماتی که بهترین متخصص زنان و زایمان ازائه می دهد…

وظایف بهترین متخصص زنان و زایمان

تخصص رشته زنان و زایمان

متخصص زنان پس از اتمام تحصیلات پزشکی عمومی، به صورت تخصصی با دستگاه تناسلی و بیماری های زنان آشنا می شود و مهارت های تئوری و عملی در این زمینه را بدست می آورد. به صورتی که متخصص زنان و زایمان، بعد از سپری کردن این مراحل، یک پزشک درمانگر و یک جراح زنان می باشد.

امروزه، پزشکان با افزایش سطح آگاهی مردم به ویژه بانوان، آن ها را در شناخت و درمان به موقع بیماری های زنان، مشاوره قبل از بارداری، سقط جنین، آشنایی با روش های تشخیصی مانند ماموگرافی و پاپ اسمیر، شناخت به موقع بیماری های منتقله جنسی و … یاری می رسانند و ریسک بروز سرطان، نازایی، بیماری های عفونی و … را کاهش می دهند.

دسته بندی فعالیت متخصص زنان و زایمان متناسب با نوع فلوشیپ پزشک در زمینه زنان، زایمان، نازایی و ناباروری، اختلالات کف لگن در بانوان، لاپاراسکوپی (تشخیص و جراحی بدون ایجاد برش عمیق در داخل بدن)، انکولوژی زنان و پریناتولوژی متفاوت است.

ضرورت مراجعه به پزشک زنان چیست؟

تردیدی نیست که، هر خانمی در طول زندگی خود بارها با پزشک متخصص زنان ملاقات می کند. حق هر بیماری است که توسط پزشکی خوب و با سابقه و معتبر تحت درمان قرار گیرد، به علت اینکه پزشک زنان با خصوصی ترین اعضای بدن یک خانم سروکار دارد.

امکان دارد بانوان، از سنین پایین هم برای تشخیص برخی مشکلات به پزشک زنان مراجعه کنند، پس بهتر است به دنبال یک متخصص زنان خوب و با تجربه باشند تا دائما به دنبال یافتن و تغییر پزشک خود نباشند، این موضوع که خانم ها فقط در هنگام درد و بیماری به متخصص زنان احتیاج دارند، باوری غلط در میان عوام است، توصیه می شود بانوان در طول یک سال، حداقل دو بار به دکتر زنان مراجعه کنند، تا متخصص با معاینات مختلف در مورد حفظ بهداشت فردی و سبک زندگی سالم تر، پیشنهادات و نکات با اهمیتی را برای آن ها بیان کند.

بسیاری از بانوان به علت خجالت یا ترس، معاینات دوره ای مخصوص زنان را به تعویق می اندازند. این ترس و نگرانی بی مورد، احتمال ایجاد عوارض و خطر پیشرفت انواع بیماری های زنان را بالا می برد.

علت مراجعه به پزشک زنان شامل درمان ناباروی، زایمان سزارین، زایمان طبیعی، خدمات و اقدامات مراقبت های بارداری ،سندرم تخمدان پلی کیستیک ، جراحی زیبایی لابیاپلاستی ،دوختن دهانه رحم ،لاپاراسکوپی ،مشکلات قاعدگی در زنان، بیماری های ناحیه تناسلی بانوان و یا تعیین جنسیت می باشد.

چه زمان باید به پزشک زنان مراجعه کرد؟

بر خلاف تفکر اکثریت مردم که فقط زنان متاهل به متخصص زنان نیاز دارند، مراجعه به دکتر متخصص زنان و زایمان برای دختران مجرد بسیار با اهمیت است و عدم انجام آن باعث افزایش بیماری و حتی نازایی در آن ها می شود. خانم ها از سن بلوغ و فعالیت جنسی تا 70 سالگی، می بایست به دکتر زنان و زایمان مراجعه کنند و تحت معاینه پزشک قرار بگیرند. برخی از این معاینات عبارتند از :

  • در صورت نیاز به آزمایش های تشخیصی مانند پاپ اسمیر
  • آزمایش خون
  • مشاوره و معاینه و ارزیابی
  • ایمن سازی بر اساس سن و عوامل خطر ساز
  • واکسن HPV

برخی از بانوان، در چکاپ سالیانه خود تردید دارند و حتی بخاطر شرم و حیا از ویزیت شدن توسط پزشک خودداری می کنند. این در حالی است که، این یک امر عادی برای متخصصین زنان و زایمان است.

 

تمام خانم‌‌ها، در طول زندگی خود میبایست به متخصص زنان و زایمان مراجعه می‌کنند. معمولا اولین مراجعه بعد از شروع عادت ماهیانه تا زمان یائسگی و بعد از آن می باشد. متخصص زنان و زایمان می‌تواند بهترین دوست یک خانم باشد و درمورد مشکلات دستگاه تناسلی به راحتی به شما مشاوره دهد. می توانید از دکتر زنان در مورد کوچک‌ترین و شخصی ترین مورد خود سوال بپرسید. باید در این مورد احساس راحتی و صمیمیت دوطرفه باشد. کنترل هایی که لازم است افراد برای حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری ها انجام دهند، سن و سال خاصی ندارد و آن طور که این پزشک متخصص بیماری های زنان و زایمان می گوید همه افراد باید سالی یکبار کنترل های مورد نیاز را انجام دهند.

 برخی از بیماری های زنان در صورتی که تشخیص داده نشوند و یا درمان نشوند، بسیار خطرناک هستند و باید برای درمان بیماری های زنان به متخصص زنان مراجعه کرد.

 

مواردی که لازم است بانوان برای آن ها به متخصص زنان و زایمان مراجعه کند:

  • یائسگی
  • بی اختیاری ادرار
  • اختلال در عادت ماهیانه
  • ترشحات واژنی
  • پیشگیری از بارداری
  • ناباروری
  • عفونت دستگاه تناسلی زنان و بیماری های مقاربتی
  • مراقبتهای زنان در مقاطع مختلف سالمندی و نوجوانی
  • معاینه سینه ها برای پیشگیری از سرطان سینه از سنین 20 سالگی
  • مراقبتهای بارداری
  • مراقبتهای زایمان و پس از زایمان
  • کیست های تخمدان و فیبروم رحمی (میوم)
  • قاعدگی های طولانی مدت و دردناک

 

فعالیت های یک متخصص زنان خوب

در چند دهه اخیر، به دلایل مختلف نظیر تغییر آب و هوا، تغییر در سبک زندگی و خوراک و یا به دلایل نا شناخته، انواع بیماری های زنان مانند سرطان رحم، کیست، فیبروم، سرطان دهانه رحم، سرطان سینه، و یا حتی ناباروری و… روز به روز گسترش یافته و راه حل مصونیت از آن ها مراجعه به بهترین متخصص زنان است.

اگر شما دچار هر گونه بیماری مربوط به دستگاه تناسلی هستید، به شما اکیدا توصیه می شود برای درمان به پزشک زنان مراجعه کنید، همچنین برای پیشگیری از آن، هر 6 ماه یک بار توسط دکتر زنان ویزیت شوید.

اگر پس از یک سال اقدام برای بارداری موفق نبوده اید بهتر است با یک متخصص زنان مشورت کنید، چراکه این نشان دهنده این است که شانس بارداری برای شما پایین خواهد بود. بنابراین، می توانید درمان آن را به یک متخصص زنان خوب بسپارید.

خانم ها، بهتر است که برای داشتن دوران خوب و طلایی بارداری خود، به دنبال پزشکی حاذق باشند. زیرا تحت نظر متخصصی با تجربه و خوب قرارداشتن علاوه بر ایجاد حس دلگرمی و بارداری امن، باعث می شود مادران اطلاعات کافی درباره زمان آزمایشات بارداری بدست آورده و در صورت ابتلا به بیماری خاص بتوانند درمان بهنگام را شروع کنند.

حضور در بیمارستان های معتبر

از دیگر ویژگی های مراجعه به بهترین متخصص زنان این است که اگر متخصص شما در بیمارستان های معتبر زایمان را انجام دهد، می توانید از تجهیزات به روز بیمارستان استفاده کرده و زایمان بی دردسر و مطمئنی را تجربه کنید.

وظایف متخصص زنان و زایمان چیست؟

درمان عفونت های زنان مانند عفونت تخمدان ها، دهانه رحم و لوله های فالوپ

مراقبت های حین بارداری

مانند آزمایشات بارداری، سونوگرافی، تغذیه، بررسی وضعیت جنین و آزمایش غربالگری

تشخیص و درمان بیماری های زنان

با روش هایی مانند کولپوسکوپی و لاپاراسکوپی

درمان ناباروری در زنان

با استفاده از روش های IUI، IVF، دارو درمانی

ICSI، رحم جایگزین، اهدا تخمک و

درمان-ناباروری

زایمان طبیعی و سزارین

به دنیا آوردن جنین به روش عمل جراحی شکم و رحم (سزارین) یا با روش زایمان طبیعی

جراحی زیبایی واژن مانند لابیاپلاستی

برای زیباسازی و حذف لبه های داخلی و خارجی واژن

که فرم طبیعی خود را از دست داده است

تشخیص جنسیت جنین

با استفاده از سونوگرافی

دکتر نسرین زارع پور متخصص زنان و زایمان در غرب تهران دارای بورد تخصصی دکتری با رتبه ممتاز از دانشگاه تهران می تواند بهترین مشاور برای شما باشد.

یک متخصص زنان چه خدماتی را ارائه می دهد ؟

در این بخش از مقاله به خدماتی که توسط بهترین متخصص زنان، زایمان ونازایی ارائه می شود را، مورد بررسی قرار می دهیم. پزشک زنان با ارائه این خدمات به بانوان سبب افزایش سطح بهداشت جنسی و بارداری آن ها می شود و در اقدامات قبل از بارداری و مراقبت های بعد از آن، جراحی های زنان و جراحی های زیبایی، درمان بیماری های زنان و … به بانوان در تمامی سنین و شرایط جسمی، یاری می رساند.

بهترین-متخصص-زنان-و-زایمان-در-تهران

یک متخصص زنان خوب قادر است انواع جراحی های زیبایی زنان را  با کمک تکنیک های نوین انجام دهد، جراحی زیبایی واژن امروزه در بین بانوان بسیار طرفدار پیدا کرده است . اما لازم است تا  در انتخاب پزشک خود توجه زیادی داشته باشید. انجام جراحی های زیبایی واژن همچون لابیاپلاستی و انواع روش تنگ کردن واژن مثل: تنگ کردن واژن با لیزر، تنگی کردن واژن با نخ و یا پرینورافی، سفید کردن واژن، جوانسازی واژن از جمله نکات مثبت برای انتخاب یک متخصص خوب جراح زیبایی زنان است.

لابیاپلاستی یک نوع عمل جراحی واژن بانوان می باشد که با هدف بهبود بخشیدن به شکل ظاهری لبه های داخلی و خارجی واژن انجام می شود و برای افرادی مناسب است که می خواهند طول و اندازه لبه داخلی یا خارجی واژن خود را تغییر دهند.

زایمان طبیعی و سزارین

داشتن یک نوزاد سالم، نیاز به مراقبت ها و کنترل های ویژه ای دارد. لازم است تا این مراقبت ها زیر نظر یک متخصص زنان خوب و با تجربه انجام شود. دکتر نسرین زارع پور، در زمینه زایمان طبیعی و سزارین مهارت و تجربه بسیار بالایی دارند .

تشخیص و درمان انواع بیماری های زنان

تشخیص به موقع انواع بیماری ها به طور حتم، تاثیر بسیار زیادی در روند درمان و البته موفقیت درمان     دارد. لازم است  تا در دوره های منظمی به متخصص زنان مراجعه شود تا در صورت بروز هر گونه بیماری، بهترین راه درمان برای آن انتخاب شود .روش های مختلفی به منظور  تشخیص بیماری وجود دارد از جمله  کولپوسکوپی، لاپاراسکوپی و…

امروزه کولپوسکوپی به عنوان روشی استاندارد در ارزیابی  بیماری های پیش سرطانی ولو، شناخته شده است .کولپوسکوپی  می تواند ضایعات  تشخیص  داده نشده  قبلی را، تشخیص دهد .تشخیص و درمان بیماری های زنان، مانند قاعدگی های دردناک، اختلالات قاعدگی،درمان بی اختیاری ادرار، سرطان دهانه رحم، سرطان واژن، سرطان های رحم، سرطان تخمدان، کیست تخمدان، پیچ خوردگی تخمدان، عفونت دستگاه تناسلی و … از وظایف متخصص زنان و زایمان می باشد.

انجام آزمایشات تشخیصی

 در صورت نیاز برای تشخیص بیماری ها، پزشک متخصص آزمایشات تشخیصی مانند پاپ اسمیر، آزمایش خون، کولپوسکوپی، تست STD، بیوپسی آندومتر و … را تجویز می کند.

پاپ اسمیر چیست؟

تست یا آزمایش پاپ اسمیر، روشی برای تشخیص سرطان دهانه رحم می باشد. این سرطان، چهارمین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در بین بانوان سراسر دنیا می باشد. آن آزمایش می تواند انواع خاصی از عفونت های ویروسی مانند عفونت HPV (زگیل تناسلی) را تشخیص دهد.

بررسی وجود سلول های سرطان و پیش سرطانی به وسیله پاپ اسمیر امکان پذیر می باشد. برای انجام این آزمایش، سلول هایی از دهانه رحم به آرامی برداشته می شود و از لحاظ عادی یا غیر عادی بودن رشد، بررسی می شوند. به کلیه بانوانی که از سن 21 سال گذر می کنند، توصیه می شود غربالگری پاپ اسمیر را انجام دهند.

در این روش، بیمار به پشت می خوابد و پاهای خود را به صورت باز روی رکابی مخصوص قرار می دهد. پزشک وسیله ای به نام اسپکولوم را درون واژن قرار می دهد. این وسیله باعث باز نگه داشتن واژن می شود و دسترسی به دهانه رحم را ممکن می سازد.

 

زمان انجام تست پاپ اسمیر 21 سالگی می باشد. پیش از این سن انجام پاپ اسمیر توصیه نمی شود. زمان انجام تست پاپ اسمیر در خانم هایی که بین 21 تا 29 سال قرار دارند هر سه سال یک بار می باشد.

اگر نتیجه پاپ اسمیر عادی و نرمال باشد، یعنی رشد غیر عادی سلولی وجود ندارد. نتیجه عادی گاهی با عنوان منفی نیز شناخته می شود. در صورت عادی بودن تایجه آزمایش، برای سال بعد نیازی به آزمایش مجدد نخواهد بود.چنانچه نتیجه پاپ اسمیر غیر عادی باشد، لزوما نشانه ابتلا به سرطان نیست. بلکه به این معناست که رشد غیر عادی سلول ها در دهانه رحم وجود دارد و شاید این رشد، نشانه پیش سرطان باشد و بدن در آستانه ابتلا به سرطان قرار گرفته باشد.

درمان ناباروری

 اگر زوجین یکسال اقدام به بارداری نمایند و از هیچ گونه وسائل پیشگیری استفاده نکنند و نتیجه ای حاصل نشود، آن ها نابارور هستند و باید تحت درمان قرار بگیرند. باروری زنان متکی به تخمدان های سالم می باشد. دستگاه تولید مثل زن باید اجازه دهد که تخمک به لوله های فالوپ برسد و برای باروری با اسپرم ترکیب شود. تست های ناباروری زنان برای تشخیص علت مشکل ایجاد شده می باشد. ناباروری در مردان می تواند به دلیل عدم وجود اسپرم سالم یا مشکلات عمومی جنسی به وجود بیاید.

پزشک زنان و زایمان برای درمان زنان، روش های مختلفی را در نظر می گیرد:

  1. روش IUI : روشی که اسپرم سالم به طور مستقیم در رحم قرار می گیرد. بسته به علت ناباروری، زمان بندی IUI را می توان با چرخه عادی و یا داروهای باروری هماهنگ کرد.
  2. تحریک تخمک گذاری با داروهای باروری : برای بانوانی که دچار اختلال تخمک گذاری هستند، مصرف داروهای باروری سبب تنظیم و تحریک تخمک گذاری می شود.
  3. جراحی : عارضه هایی مانند سپتوم رحم، پولیپ آندومتر یا بافت زخم داخل رحم می تواند با جراحی هیستروسکوپی درمان شوند.
  4. روش IVF : در این روش، ابتدا نمونه ای از اسپرم مرد گرفته می شود و مورد بررسی قرار می گیرد تا تعداد و فعالیت آن مشخص گردد، سپس به بررسی تخمک های سالم در تخمدان پرداخته می شود. چنانچه مایع منی ضعیف باشد، آن را تحریک و فعال می کنند و در زمان آزاد سازی تخمک از تخمدان، در آزمایشگاه مجهز و استریل، فرآیند IVF انجام می شود.

 

جراحی زنان و زایمان

یکی دیگر از شاخه های پزشکی در حوزه زنان، جراحی زنان و زایمان می باشد که در حوزه بیماری های مرتبط با دوران بارداری، تولید مثل و پس از زایمان فعالیت دارد. پزشک متخصصی که در حوزه جراحی زنان و زایمان فعالیت می کند، در زمینه زایمان طبیعی و غیرطبیعی سر رشته دارد. در مورد زایمان طبیعی می تواند همراه با یا بدون اپیزیوتومی باشد و در مورد غیر طبیعی از نوع فورسپس، وکیوم و بریچ، انواع سزارین، سرکلاژ، کورتاژ، حاملگی های پرخطر، حاملگی اکتوپیک و … آموزش هایی را برای جراحی و مراقبت دیده است و به مادران در این زمینه کمک می کند تا بتوانند دوران بارداری، زایمان و بعد از زایمان را به خوبی و بدون نگرانی طی کنند و در صورتی که دارای مشکل بودند به خوبی از پس مشکل بر آمده و آن را رفع نمایند. ورود به این رشته در ایران، صرفا مختص خانمها می باشد و تنها پزشک جراح و زایمان در این حوزه بانوان می باشند و بیماران می توانند بدون نگرانی به پزشک جراح مراجعه نمایید. همچنین جراحی هایی مانند لاپاروسکوپی و انواع جراحی های تخمدان، رحم، تخلیه رحم توسط پزشک زنان و زایمان انجام می شود.

پزشک متخصص زنان و زایمان، جراحی های درمانی بیماری های زنان از قبیل خارج کردن فیبروم های رحمی، حاملگی خارج رحم، هیسترکتومی ( خارج کردن رحم)، لاپاراسکوپی لگن، جراحی های سرویکس، کورتاژها و … را انجام می دهد.

کربوکسی تراپی

کربوکسی تراپی در زمینه های مختلف، کاربرد دارد و امروزه به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال در زمینه های زیباسازی و جوانسازی واژن، جوانسازی پوست صورت، رفع ترک یا استریا پوستی، سفید کردن ناحیه تناسلی و واژینال، درمان درد های مفصلی و عصبی کاربردهای فراوانی دارد و باعث افزایش عروق سازی و خونرسانی به ناحیه مورد نظر می گردد.

کربوکسی تراپی واژن

به مرور زمان و با افزایش سن، پوست واژن دچار افتادگی و شلی می شود و ظاهر نامناسب آن سبب نارضایتی برخی از بانوان می گردد. آتروفی و خشکی واژن نیز مشکلی است که خیلی از بانوان درگیر آن هستند و باعث بروز مشکلاتی برای آنها می گردد. علت بروز این مشکلات عبارتند از :

  • چاقی و لاغری متناوب در اثر رژیم های چاقی،لاغری و بیماری
  • افزایش سن
  • دوچرخه سواری و فعالیت های سنگین ورزشی که باعث فشار به واژن می شود.
  • تغییرات هورمونی ناشی از بارداری، یائسگی، برخی بیماری ها و زایمان

علاوه بر جوانسازی، کربوکسی تراپی در رفع تیرگی واژن نیز بسیار موثر است. در روش کربوکسی تراپی از گاز دی اکسید کربن استفاده می شود. این گاز از طریق تزریق، با استفاده از سوزن کوچکی وارد بافت واژن می شود.بهبود تغذیه پوست و اکسیژن رسانی این ناحیه سبب جوانسازی آن می شود.

فواید کربوکسی تراپی واژن

  • بدون نیاز به عمل جراحی و دوران نقاهت است و با دستگاه کربوکسی تراپی واژن انجام می شود.
  • رفع شلی و سستی بافت واژن با افزایش کلاژن سازی
  • جوانسازی واژن
  • روشن سازی واژن
  • بدون خطر و عوارض جانبی
  • رفع آثار زخم جراحی های قبلی، ترک های ناشی از بارداری و چاقی لاغری
  • درمان رابطه جنسی دردناک
  • کمبود به بهبود ارگاسم با افزایش تحریک پذیری بافت های واژن و پرینه

عوارض کربوکسی تراپی واژن

چنانچه کربوکسی تراپی واژن تحت نظر متخصص زنان و زایمان با تجربه انجام شود، با کمترین عوارض و مشکل برای بیمار خواهد بود و نتایج مطلوبی خواهد داشت.

  • تورم
  • سوزش
  • کبودی یا قرمزی خفیف
  • درد خفیف

هزینه کربوکسی تراپی واژن

هزینه کربوکسی تراپی واژن به عواملی مانند پزشک، شهر، محل درمان، شرایط بیمار، ناحیه مورد نظر برای درمان، میزان چین و چروک و شلی واژن و تعداد جلسات کربوکسی تراپی بستگی دارد. همچنین امکان دارد در کنار کربوکسی تراپی، بیمار تمایل داشته باشد کارهای دیگری مانند لابیاپلاستی، تنگ کردن واژن و … را انجام دهد که روی هزینه درمان تاثیر گذار است.

پلاسما تراپی

مواد پیرامون ما، مایع، جامد یا گاز هستند. اما حالت چهارمی از ماده وجود دارد که پلاسما (گاز یونیزه شده) نامیده می شود و دارای خصوصیات منحصر به فردی است. پلاسما دارای ذرات باردار مانند یون، الکترون و رادیکال های آزاد است که انرژی جنبشی بالایی دارند و در هر زمان، در برخورد با سطح قرار بگیرد، سلول های آن را تصعید می کند.

پلاسما تراپی واژن

پلاسما تراپی واژن، یک روش درمانی غیر لیزری می باشد که با استفاده از یک دستگاه مخصوص، که ارائه دهنده انرژی بصورت پلاسما، برای جوانسازی پوست، ترمیم تغییرات پوستی ناشی از اشعه UV، بهبود خطوط صورت و چروک (ریتیدها) کاربرد دارد. این روش قادر است با استفاده از انرژی پلاسما، باعث بازسازی و احیا پوست می شود.

کاربردهای پلاسما تراپی

امروزه می توان از پلاسماجت برای روشی جایگزین در جراحی های واژن استفاده کرد. در این روش دستگاه پلاسماجت، با ایجاد حرارت روی پوست وازن، فرآیند کلاژن را فعال کرده و به مرور موجب شفافیت و سفیدی پوست می شود. همچنین از این رو ش می توان به جای لابیاپلاستی با لیزر نیز بهره برد.

مزایای درمان عفونت واژن با پلاسما

  • درمان سوزش ادرار
  • درمان قطعی عفونت واژن به دلیل بالابودن خاصیت میکروب کشی پلاسما
  • بهبود رابطه جنسی با رفع خشکی و آتروفی واژن
  • بدون عوارض جانبی
  • بدون بخیه و جای زخم
  • تحریک کلاژن سازی در بافت واژن
  • جوانسازی واژن
  • روشن سازی واژن

مراقبت های بعد از پلاسما تراپی واژن

ممکن است پلاسماتراپی سبب قرمزی خفیف پوست شود که بعد از ۲ الی ۳ روز رفع می شود. در مواردی، ممکن است پوسته پوسته شدن پوست اتفاق بیفتد، زیرا بعد از درمان، پوست مرده با پوست جدید جایگزین می شود. این گونه روش درمانی، باعث قرمزی خفیف تا متوسط پوست و قهوه ای شدن و ریختن یا پوسته پوسته شدن در طی ۵ الی ۱۰ روز بعد از درمان می شود. در این زمان، به بیماران توصیه می شود که برای جلوگیری از زخم شدن، پوست کهنه یا مرده خویش را دستکاری نکنند.

معمولا نتایج درمان، سریع اتفاق می افتد، ولی به مرور زمان، روند بهبودی بیمار پیشرفت می کند. پژوهش های بالینی نشان می دهد که پیشرفت بهبودی حداقل تا یک سال بعد از درمان ادامه خواهد داشت.

 

سوالات متداول

متخصص زنان خوب

یک متخصص زنان خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟ چگونه می توان  یک متخصص زنان خوب را انتخاب کرد ؟ در حقیقت متخصص زنان باید بتواند  خدمات مربوط به رشته پزشکی خود  را به بهترین نحوه ارائه دهد .  از آنجا که کنترل های دوران بارداری بسیار پر اهمیت است  لازم است تا زیر  نظر یک متخصص زنان خوب و  حرفه ای تمام آزمایشات لازم در این دوره برای  مادر و جنین انجام  شود .  یکی  از این  کنترل ها  تست  غربالگری است  که باید در  بازه زمانی مشخصی انجام شود .

تست غربالگری سندرم داون

غربالگری سندرم داون در ابتدای 12 هفته بارداری انجام می شود و انجام سونوگرافی لازمه آن می باشد . در طی این سونوگرافی می توان ضخامت چین پشت گردن جنین را اندازه گیری کرد ، همچنین  یک آزمایش خون نیز همراه  با آن انجام می شود.

بر اساس  سن مادر و میزان NT یا ضخامت چین پشت گردن و البته  نتیجه  آزمایش خون یک سری نمودار ها را رسم می کنند تا بتوانند  اعداد  آماری را به دست بیاورند . تا بر اساس آن ها احتمال ابتلا به سندرم داون را مشخص کنند، این غربالگری مرحله اول نیاز به ناشتایی ندارد و در 12 هفته انجام می شود  که حدودا 80 درصد احتمال ابتلا به سندرم داون را نشان می دهد ولی ممکن است 20 درصد خطا وجود داشته باشد .

غربالگری مرحله دوم

بعد از غربالگری مرحله اول لازم است تا غربالگری مرحله دوم در 15 هفته بارداری انجام شود، این غربالگری برای همه افراد درخواست نمی شود، مگر افرادی که ریسک غربالگری سندرم داون آن ها در حد متوسط باشد و به میزانی پرخطر محسوب شود، و یا مادر سن بالای 35 سال داشته باشد که  لزوم این غربالگری را بیشتر کند و یا خود مادر درخواست کند ،  که این  غربالگری را برای  اطمینان بیشتر انجام دهد.

غربالگری سندرم داون
غربالگری سندرم داون

در طی غربالگری مرحله دوم تنها یک آزمایش خون انجام می دهند و متخصصین، آزمایش غربالگری اول و دوم را با هم ترکیب می کنند و یکسری اعداد نموداری را به عنوان خروجی  به دست می آوردند . اگر این غربالگری دوم را انجام دهیم 90 تا 95 درصد احتمال سندرم داون را نشان می دهد ولی بازهم 5 تا 10 درصد احتمال خطا وجود دارد .

ولی به دلیل آنکه درصد مثبت کاذب آن بالا است، معمولا غربالگری دوم، به تشخیص پزشک و در شرایط خاصی توصیه می شود .

دکتر نسرین زارع پور ، متخصص زنان و زایمان در غرب تهران ، با دانش و مهارت بالای خود آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشند. راه های ارتباطی با دکتر نسرین زارع پور :

شماره های تماس:

  • 021-44447616
  • 09329137333
  • کانال اینستاگرام

بهترین روش غربالگری

این روش که معرفی  می شود در حال حاضر بهترین روش غربالگری در کل دنیا می باشد که نام او  سل فری یا آزمایش  نیفتی است که در حقیقت بهترین روش و کم خطا ترین روش برای تشخیص سندرم داون می باشد .

این آزمایش را از 12 هفتگی تا آخر بارداری انجام می دهند  ولی از آنجایی که اجازه سقط برای سندرم داون در زیر 18 هفته انجام می شود بهتر است که قبل از 18 هفته این تست انجام شود .

این تست بالای 99 درصد ، تشخیص سندرم داون را نشان می دهد و کمتر از 0/3 درصد خطا دارد ولی به دلیل آنکه هزینه آن به نسبت بالا است، برای همه بیماران توصیه نمی شود، مگر افرادی که سن بالای 35 سال را دارند، نتایج مشکوک در تست ان ها وجود دارد و یا اینکه خود  مادر درخواست این تست  را داشته باشد .

دکتر نسرین زارع پور

دکتر نسرین زارع پور

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دارای بورد تخصصی دکتری با رتبه ممتاز از دانشگاه تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *