شایع ترین بیماری های جنسی
بیماری های مقاربتی از جمله شایع ترین بیماری های گسترش یافته در جوامع امروزی می باشد.
تا به حال فکر کرده اید چه بیماری هایی از طریق آمیزش جنسی منتقل می شوند؟
شاید جواب اکثر افراد به سوال فوق بیماری ایدز باشد. آیا تنها ایدز در زمره ی بیماری های جنسی قرار دارد؟ در این مقاله به شایع ترین بیماری های جنسی می پردازیم.
انواع بیماری های جنسی
با توجه به مطالب بیان شده در مقاله ی بیماری های مقاربتی، نحوه ی انتقال و نوع این بیماری ها متفاوت می باشد. به طور مثال بیماری های زیر از شایع ترین بیماری های جنسی می باشند:
-
بیماری های مقاربتی مقعدی
-
بیماری های مقاربتی مهبلی
-
بیماری های مقاربتی دهانی
همچنین شایان به ذکر است بیماری های جنسی را به سه گروه؛ ویروسی، باکتریایی و انگلی تقسیم می نمایند.
بیماری های جنسی: ایدز، تبخال تناسلی، زگیل تناسلی و… ازجمله نام آشنا ترین بیماری های جنسی می باشند که در جوامع امروزی شیوع زیادی یافته اند.
علائم بیماری های جنسی
شاید اگر اطلاعاتی کافی در مورد بیماری های جنسی و راه های انتقال آن داشته باشید بتوانید از ابتلا و انتقال این بیماری جلوگیری بعمل آورید.
ابتلا به برخی از این بیماری ها دارای علائمی همچون:
- درد
- سوزش
- ترشحات غیرعادی و یا بد بو
باشند. اما در مقابل برخی از این بیماری ها فاقد علائم و نشانه های محسوس می باشند. بنابراین ممکن است فرد از ابتلای خود به بیماری بی خبر باشد و به دنبال این امر، افرادی که با آن ها رابطه ی جنسی برقرار می کند را نیز مبتلا کند.
راه انتقال بیماری های جنسی
برقری ارتباط جنسی با افراد مبتلا به بیماری های مقاربتی یکی از راه های بسیار موثر در انتقال این نوع بیماری ها می باشد. اما لازم به ذکر است این بیماری ها از طریق غیر جنسی مانند: مصرف سرنگ های آلوده در میان معتادان و یا در هنگام شیردهی نیز منتقل می شوند.
درمان بیماری های مقاربتی
نحوه ی درمان این بیماری ها بسته به نوع بیماری و راه انتقال آن متفاوت می باشد. علت بیماری و نوع آن توسط پزشک بررسی می شود. بعد از انجام معاینات لازم و مشخص شدن نوع بیماری راهکارهای درمانی از سوی پزشک تجویز می گردند.
همچنین به این نکته توجه نمایید که ممکن است، درمان برخی از بیماری های جنسی پروسه ی زمانی طولانی تری را طی کند و نیاز به همکاری منظم بیمار داشته باشد.
پیشگیری از انتقال بیماری های جنسی
برقراری رابطه ی جنسی مراقبت شده و استفاده از لوازم جلوگیری مانند کاندوم می تواند راهکار موثری در عدم انتقال بیماری های جنسی درحین نزدیکی باشد.
اگر شخصی مبتلا به زگیل تناسلی یا همان ویروس HPV بود، نیاز است تا به صورت منظم به پزشک مراجعه نماید و اقدامات درمانی لازم را انجام دهد. لازم به ذکر است در حین درمان، باید از برقراری رابطه ی جنسی خودداری کرد.
نتیجه گیری
به طور کلی اگر شخصی به بیماری جنسی مبتلا باشد و یا احتمال دهد که مبتلا است، باید به بهترین متخصص زنان و زایمان در تهران مراجعه نماید تا بررسی های لازم انجام شود. بعد از معاینات پزشکی تمامی راهکارهای مراقبتی و درمانی در اختیار شما قرار می گیرد.